HHZuid Creatieve fotografie

Ik ben Hendrik Harm en fotografeer al zo’n 11 jaar hobbymatig. Ik vind het belangrijk om de camera technisch onder controle te hebben en vanuit andere perspectieven te fotograferen. Ik fotografeer portretten, landschappen, dieren, sportwedstrijden, bed and breakfasts en bandjes. Ook experimenteer ik met creatieve shoots en bijvoorbeeld 2in1 portretten, creatieve familie portretten en productfotografie. Voor de creatieve kant houd ik mij bezig met fotobewerking. Ik vind het belangrijk om deze vaardigheid onder controle te hebben. Je kan denken aan simpele bewerkingen zoals een foto ‘rechtzetten’ of de lichtbalans aanpassen en storende objecten verwijderen maar ook aan geavanceerde bewerkingen. 

Enthousiast word ik door een combinatie van complexe fotografie en nabewerkingen en als de klant blij is met het resultaat. 

Heb je een leuke klus voor mij op gebied van fotografie of fotobewerking? Stuur een bericht via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@hhzuid.nl en we gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

×

Winkelwagen